fotograf tromsø
Nyheter

NYHETER

1. MAI 2022


Jeg åpner opp for nyfødtfotograferinger igjen! Etter å ha vært i barselpermisjon selv og hatt en liten baby hjemme, har jeg ikke hatt kapasitet til nyfødtfoto det siste året. Dette er en type fotografering som krever en god del å få gjennomført. Både når det gjelder selve bildetakingen, men også etterarbeidet. Nå har babyen min snart blitt ett år, og jeg er mer enn klar til å ta i mot små skjønne nyfødte igjen <3 Husk at babyen helst må være under 14 dager gammel når vi tar bildene, derfor er det lurt å avtale fotografering mens du enda går gravid for å være sikker på at jeg har ledig tid i studio.

29. APRIL 2022


Leter du etter bryllupsfotograf i Tromsø, eller området rundt? Fra i år har jeg slått meg sammen med min gode venn og kollega, Gry Kristiansdatter Lilleng, og startet opp «For evig foto», som du kan finne her: www.forevigfoto.com .

Fra vi startet opp og til nå har det vært mye å gjøre. Blant annet har vi vært på bryllupsmesse med egen stand i Malangen, og har hele sommeren 2022 fyllt opp med bryllup. Vi har enda noen ledige helger i vinter og har åpnet opp boka for neste år. Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjema, så svarer vi deg vedig raskt! :-)