fotograf tromsø
Nyheter

NYHETER

14. DESEMBER 2022


Da var årets julefotograferinger unnagjort, og det var så koselig å ha så mange innom studio! 

Julekortfotografering er en "limited edition"-fotografering, som vil si at det settes av 20 minutter til hver familie, hvor det brukes et fast juleoppsett. Dette gjør at prisene også er lavere enn ved standard fotografering.

Julefotografering for 2023 planlegges til november neste år med nytt oppsett :-)

29. APRIL 2022


Leter du etter bryllupsfotograf i Tromsø, eller området rundt? Fra i år har jeg slått meg sammen med min gode venn og kollega, Gry Kristiansdatter Lilleng, og startet opp «For evig foto», som du kan finne her: www.forevigfoto.com .

Fra vi startet opp og til nå har det vært mye å gjøre. Blant annet har vi vært på bryllupsmesse med egen stand i Malangen, og har hele sommeren 2022 fyllt opp med bryllup. Vi har enda noen ledige helger i vinter og har åpnet opp boka for neste år. Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjema, så svarer vi deg vedig raskt! :-)

1. MAI 2022


Jeg åpner opp for nyfødtfotograferinger igjen! Etter å ha vært i barselpermisjon selv og hatt en liten baby hjemme, har jeg ikke hatt kapasitet til nyfødtfoto det siste året. Dette er en type fotografering som krever en god del å få gjennomført. Både når det gjelder selve bildetakingen, men også etterarbeidet. Nå har babyen min snart blitt ett år, og jeg er mer enn klar til å ta i mot små skjønne nyfødte igjen <3 Husk at babyen helst må være under 14 dager gammel når vi tar bildene, derfor er det lurt å avtale fotografering mens du enda går gravid for å være sikker på at jeg har ledig tid i studio.